News Flash:

Piept de pui cu arome

21 Martie 2014
1501 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1/4 ceasca de otet din cidru de mere
3 linguri de mustar (nu foarte fin)
3 catei de usturoi
sucul de la o lime si de la o jumatate de lamaie
1/2 ceasca de zahar brun
1 1/2 lingurita de sare
piper negru macinat
6 linguri de ulei de masline
6 jumatati de piept de pui dezosat fara piele

Mod de preparare:

Amesteca otetul de cidru, mustarul, usturoiul maruntit, sucul de la lime si de la lamaie, zaharul brun, sarea si piperul intr-un bol mare de sticla. Marineaza puiul in acest amestec timp de 8 ore. Pregateste puiul pe un gratar exterior sau pe un grill de aragaz, cate 6-8 minute pe fiecare parte, pana cand se rumeneste.
Pieptul de pui merge de minune cu o garnitura de broccoli gatit la aburi sau cu un mix de legume gratinate. Pentru un plus de savoare, serveste un pahar de bere rosie alaturi de acest preparat delicios.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete carne retete pui carne arome
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1888 viz    0 com
1102 viz    0 com
1422 viz    0 com
1295 viz    0 com
1125 viz    0 com
986 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1760 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014200 (s)