News Flash:

Piept de pui cu ansoa si sos de rosii

11 Mai 2012
3854 Vizualizari | 0 Comentarii
Piept de pui cu ansoa si sos de rosii
Ingrediente:

1 lingura faina
500 g piept de pui
60 ml ulei de masline
1 ceapa
2 catei de usturoi
150 g masline fara samburi
2 file ansoa
1 lingura ierburi (rozmarin, cimbru, patrunjel)
1 lingura capere
1 lingura otet de vin rosu
2 linguri pasta de tomate
2 linguri sos pesto rosu
paste pentru servire

Mod de preparare:

Amestecam sare si faina intr-un castron, apoi trecem pieptul de pui prin ea si il punem la prajit in ulei incins. In aceeasi tigaie calim ceapa timp de 2 minute. Adaugam usturoi, ansoa, verdeata si caperele si mai lasam un minut dupa care adaugam otetul. Amestecam pasta de tomate cu sosul pesto si si 300 ml apa. Adaugam sosul in tigaie si puiul si lasam la fiert 5 minute. Se serveste cu tagliatelle fierte.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina ceapa usturoi file ansoa ierburi rozmarin cimbru patrunjel capere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1530 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014041 (s)