News Flash:

Piept de pui cu ananas si sos de soia

3 Martie 2014
2122 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingura zahar
2 linguri amidon
1 lingura ketchup
1 lingura otet de vin alb
2 linguri sos de soia
1 ardei gras taiat in bucatele
500g ananas bucati din conserva
350g broccoli
1kg piept de pui fara oase si piele, taiat in fasii subtiri
2 linguri ulei de rapita
150g mazare pastai

Mod de preparare:

Prajeste fasiile de pipet de pui la foc mare, in ulei incins, timp 4-5 minute, pana cand carnea e patrunsa. Adauga bucatile de ananas, bucatile de broccoli si ardeiul gras. Continua sa le calesti impreuna cu carnea timp de 3-4 minute
Pastreaza zeama de la conserva de ananas si amesteca-o cu sosul de soia, otetul, ketchupul, amidonul si zaharul. Adauga acest amestec in tigaie peste pui si legume si lasa-le sa fiarba impreuna 3 minute.
Adauga mazarea si mai lasa un minut pe foc. Serveste imediat.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete carne carne legume carne soia
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2020 viz    0 com
1387 viz    0 com
1067 viz    0 com
1935 viz    0 com
1322 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1455 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011879 (s)