News Flash:

Piept de pui crocant, facut cu ou si branza

19 Februarie 2012
2192 Vizualizari | 0 Comentarii
Piept de pui crocant facut cu ou si branza
Ingrediente:

250 g firimituri de paine
faina
180 g branza razuita
2 oua
4 bucatele piept de pui dezosat, taiate pe jumatate
ulei de masline
sare

Mod de preparare:

Ouale si faina se pun in vase separate. In alt castron firimiturile, sarea si branza se amesteca bine. Carnea se trece prin faina, apoi prin ou, dupa care prin amestec si se pun la prajit. Se pot servi cu cartofi prajiti.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina branza oua sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1544 (s) | 34 queries | Mysql time :0.026773 (s)