News Flash:

Piept de pui crispy ca in oras - Cum se prepara

16 Ianuarie 2018
1201 Vizualizari | 0 Comentarii

Nimic nu este mai delicios decat o portie de piept de pui crispy, insa nu putem merge de fiecare data la restaurant cand avem pofta de acest fel de mancare. Alternativa este sa o preparam acasa, cu ingrediente cat mai proaspete.

Ingrediente:

  • piept de pui curatat si taiat fasii
  • 1 cana fulgi de porumb
  • 2 oua
  • 2 linguri lapte
  • 1-2 linguri ulei vegetal
  • 100 g faina
  • sare
  • piper
  • alte condimente

Mod de preparare:

Se maruntesc fulgii de porumb. Cu cat sunt mai marunti fulgii, cu atat se lipesc mai bine de pui. Bate cu un tel intr-o farfurie adanca ouale cu 2 linguri de lapte, sarea, piperul si condimentele. Intr-o farfurie intinsa, pune vreo 100 grame faina. Trece bucatile de pui prin faina, apoi prin oul condimentat si intr-un final prin fulgii de porumb. Incalzeste cuptorul la 200 grade Celsius, asaza puiul pe o tava peste care ai pus o hartie de copt unsa cu putin ulei pune-le in cuptorul preincalzit pana se rumenesc, cam 15-20 minute.

Citeste si cum se decongeleaza corect carnea inghetata

Omul de stiinta Susan Eksted a afirmat ca cele mai multe gospodine fac o mare greseala atunci cand pun carnea la decongelat. Conform acesteia, a lasa alimentele in frigider, peste noapte, pentru a se decongela, e total gresit
Dr. Susan pretinde ca, cea mai buna metoda de decongelare a carnii este aceea de o pune in apa rece. In acest fel, carnea se va pastra frageda, apa conducand caldura mai bine decat aerul. "Bucatarii profesionisti stiu asta de foarte mult timp, insa nu vor sa divulge acest secret si astfel omul de rand nu este bine informat, lasand carnea la dezghetat peste noapte, pentru a o avea pregatita a doua zi", afirma ea.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

susan eksted
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1494 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015277 (s)