News Flash:

Piept de curcan cu sos de merisoare

30 August 2012
6105 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 fripturi din piept de curcan (130 g fiecare)
800 g cartofi taiati cuburi
70 ml supa de pui
180 ml lapte caldut
60 ml sos de merisoare
1 lingura ulei de masline

Mod de preparare:

Punem cartofii intr-o oala, ii acoperim cu apa rece si ii punem la fiert la foc mare timp de 15 minute. Ii scurgem si preparam un piure adaugand lapte si sare. Intre timp, amestecam intr-un bol supa si sosul de merisoare. Incingem ulei intr-o tigaie la foc mare si punem friptura de curcan la rumenit pe ambele parti. Scoatem friptura pe farfurie si acoperim cu folie. Reducem focul si adaugam amstecul cu supa si sos in tigaie. Fierbem timp de cateva minute, pana cand se ingroasa sosul. Servim carnita de curcan cu piure de cartofi si sos de merisoare pe deasupra.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1673 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019093 (s)