News Flash:

Piept de curcan cu pastai

15 Mai 2012
3702 Vizualizari | 0 Comentarii
Piept de curcan cu pastai si sos de merisor
Ingrediente:

4 bucati piept de curcan (aprox 130 g fiecare)
800 g cartofi taiati cuburi
400 g pastai de fasole verde congelate
210 ml lapte
70 ml supa de pui
1 lingura ulei de masline
60 g sos de merisor

Mod de preparare:

Mai intai se fierb cartofii, apoi se fac piure, adaugand laptele si sare dupa gust. Intre timp, amestecam supa cu sosul de merisoare. Incingem ulei intr-o tigaie si punem carnita de curcan la rumenit pe ambele parti cate 5 minute. Transferam apoi pe un platou si o mentinem calda.  Reducem focul  si adaugam amestecul de supa cu sos si lasam sa fiarba timp de 3 minute pana cand se ingroasa usor. Intre timp, punem si fasolea la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. Servim friptura cu piure, fasole verde si sos de merisor.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi lapte platou friptura
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1677 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013218 (s)