News Flash:

Piept de curcan cu leurda

24 Aprilie 2012
2217 Vizualizari | 1 Comentarii
Piept de curcan cu leurda
Ingrediente:

piept de curcan

Pentru umplutura:

100 g bacon
4 legaturi de leurda
1 legatura de ceapa verde
30 g muguri de pin
100 g mozzarela
1 buc. ardei gras

Mod de preparare:


Mai intai portioneaza bucata si cresteaza in fiecare cate un buzunar. In acesta pune condimente, piper si sare. Apoi taie ceapa, ardeiul si baconul cubulete si pune-le la calit. Cand sunt aproape calite, adauga leurda si lasa-le inca 5 minute pe foc. Dupa aceea ia amestecul de pe foc si condimenteaza-l cu sare si piper. Lasa-l sa se raceasca si adauga mozzarela rasa. Pune compozitia obtinuta in buzunarasele pieptului de curcan.
Lasa-le la copt la 180° C, timp de 25 de minute.

sursa: casamea.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bacon leurda ceapa verde mozzarela ardei gras
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Alicia  | #47
si unde e pieptul de curcan in foto? ca nu vad decat lipii...
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2393 (s) | 34 queries | Mysql time :0.074857 (s)