News Flash:

Picata de pui

17 Mai 2011
1327 Vizualizari | 0 Comentarii
Picata de pui
Ingrediente: 2 buc. piept de pui 2 rosii 2 catei de usturoi 1 dovlecel 1 pahar de vin alb zeama de la o lamaie o leg. patrunjel verde 100 ml apa sau supa faina alba sare piper ulei Mod de preparare: Se iau bucatile de piept de pui si se bat in celofan pentru a nu se rupe, apoi se dau prin faina. Se pun intr-o tigaie in ulei incins, la foc mic, bucatile de pui, se adauga sare si piper dupa gust, iar dovlecelul si rosiile se pun intr-o tigaie cu cateii de usturoi, putina sare si piper si se lasa pana se inmoaie legumele. Peste piept se adauga vinul si zeama de lamaie, patrunjelul verde si putina apa sau supa, apoi se asaza pe platou sau farfurie, impreuna cu sosul format si putin patrunjel verde deasupra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nuci pecan dovlecel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1144 viz    0 com
1342 viz    0 com
1106 viz    0 com
1055 viz    0 com
1117 viz    0 com
1551 viz    0 com
1069 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1620 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020042 (s)