News Flash:

Pesto de leurda si patrunjel

31 Martie 2014
2073 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 legaturi leurda
1 legatura patrunjel proaspat
150 ml ulei de masline extravirgin
zeama de la 1/4 lamaie
sare neiodata, dupa gust
150 g migdale crude
75 g parmezan ras fin (pentru varianta raw-vegan, parmezanul se poate inlocui cu fulgi de drojdie inactiva)

Mod de preparare:

Se spala bine verdeturile  si se usuca usor prin tapotare cu prosoape de hartie. Separat se macina migdalele (eu am folosit vasul mare al mixerului vertical, dar la fel de buna e si rasnita de cafea). Se adauga ulei in bol si se mixeaza cateva secunde. Se adauga verdeturile rupte cu mana si se mixeaza inca 1 minut, pana se obtine o pasta. Se adauga restul de ingrediente si se omogenizeaza.

Pesto de leurda si patrunjel recomandat de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete pesto retete sosuri pesto leurda pesto patrunjel sos leurda
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2531 viz    0 com
1626 viz    0 com
2065 viz    0 com
2239 viz    0 com
1598 viz    0 com
1429 viz    0 com
1629 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1480 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014886 (s)