News Flash:

Pesto de leurda

3 Mai 2011
1115 Vizualizari | 0 Comentarii
Pesto de leurda
Ingrediente: 1 legatura de leurda (100 gr) 30 gr pinoli 50 gr parmezan 100 ml ulei masline de calitate 1/2 lingurita pasta de ansoa (sau 2 fileuri ansoa) 1/4 lingurita piper negru macinat sare Mod de preparare: Mixam toate ingredientele in blender pana devin pasta. Se pastreaza la frigider, intr-un borcan inchis.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

coc sarmale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

974 viz    0 com
1607 viz    0 com
3900 viz    0 com
1606 viz    0 com
1162 viz    0 com
1536 viz    0 com
1162 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1519 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013281 (s)