News Flash:

Pesto de leurda

3 Mai 2011
1181 Vizualizari | 0 Comentarii
Pesto de leurda
Ingrediente: 1 legatura de leurda (100 gr) 30 gr pinoli 50 gr parmezan 100 ml ulei masline de calitate 1/2 lingurita pasta de ansoa (sau 2 fileuri ansoa) 1/4 lingurita piper negru macinat sare Mod de preparare: Mixam toate ingredientele in blender pana devin pasta. Se pastreaza la frigider, intr-un borcan inchis.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

coc sarmale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1039 viz    0 com
1677 viz    0 com
3981 viz    0 com
1666 viz    0 com
1222 viz    0 com
1615 viz    0 com
1229 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1573 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013147 (s)