News Flash:

Peste umplut cu varza

17 Mai 2011
3066 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6572 RON (+0.0022)
USD: 3.9685 RON (-0.0089)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Peste umplut cu varza
Ingrediente: 6 buc. caras mai mare 800 gr varza proaspata 2 rosii o lingura bulion suc de rosii 2 buc. de ceapa uscata o legatura marar 2 buc. de ardei gras, capia sau gogosar sare de mare piper cimbru piper boabe boabe de coriandru 3-4 foi de dafin 100 ml vin rosu ulei de masline Mod de preparare: Se prepara in prealabil varza calita, in cel mai simplu mod: varza proaspata sau murata se toaca marunt, se stropeste cu putin ulei de masline si se fierbe inabusit impreuna cu rosiile tocate, bulionul, ceapa taiata, pestele si ardeiul tocat marunt. La sfarsit se adauga mararul tocat, se sareaza si se condimenteaza dupa gust. Aceasta compozitie este folosita la umplutul pestelui. Dupa ce a fost umplut pestele, se asaza intr-o tava unsa cu ulei de masline, se presara in tava piper boabe, boabe de coriandru, foi de dafin si se da la cuptor pentru cca 15-20 de minute, dupa care se scoate tava din cuptor, se toarna suc de rosii dupa gust si vinul si se reintroduce tava la cuptor pana se rumeneste frumos pestele.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ardei gras patrunjel tocat supa-crema slaninuta afumata
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1635 viz    0 com
1046 viz    0 com
1251 viz    0 com
2115 viz    0 com
1956 viz    0 com
3323 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1786 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020808 (s)