News Flash:

Peste umplut cu varza

17 Mai 2011
3105 Vizualizari | 0 Comentarii
Peste umplut cu varza
Ingrediente: 6 buc. caras mai mare 800 gr varza proaspata 2 rosii o lingura bulion suc de rosii 2 buc. de ceapa uscata o legatura marar 2 buc. de ardei gras, capia sau gogosar sare de mare piper cimbru piper boabe boabe de coriandru 3-4 foi de dafin 100 ml vin rosu ulei de masline Mod de preparare: Se prepara in prealabil varza calita, in cel mai simplu mod: varza proaspata sau murata se toaca marunt, se stropeste cu putin ulei de masline si se fierbe inabusit impreuna cu rosiile tocate, bulionul, ceapa taiata, pestele si ardeiul tocat marunt. La sfarsit se adauga mararul tocat, se sareaza si se condimenteaza dupa gust. Aceasta compozitie este folosita la umplutul pestelui. Dupa ce a fost umplut pestele, se asaza intr-o tava unsa cu ulei de masline, se presara in tava piper boabe, boabe de coriandru, foi de dafin si se da la cuptor pentru cca 15-20 de minute, dupa care se scoate tava din cuptor, se toarna suc de rosii dupa gust si vinul si se reintroduce tava la cuptor pana se rumeneste frumos pestele.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei gras patrunjel tocat supa-crema slaninuta afumata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1658 viz    0 com
1065 viz    0 com
1270 viz    0 com
2158 viz    0 com
1978 viz    0 com
3356 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1538 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015445 (s)