News Flash:

Peste prajit cu sos de citrice

20 Iulie 2016
966 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 fileuri de peste alb
100 ml suc de lamaie
100 ml suc de portocala
1-2 linguri de miere
1 catel de usturoi
1 buchet de coriandru proaspat, tocat
1 lingura de ulei de masline extravirgin
1 lingura capere
piper
sare
faina

Mod de preparare:

Piseaza usturoiul foarte bine si adauga-l intr-o tigaie impreuna cu uleiul de masline. Cand incepe sa se ingalbeneasca usor usturoiul, adauga caperele si amesteca usor timp de cateva secunde. Adauga apoi sucul de lamaie si de portocale si mierea. Lasa-le sa fiarba doua trei minute apoi asezoneaza dupa gust cu sare si piper.

Spala pestele, usuca-l cu un prosop de bucatarie si asezoneaza-l cu sare si piper. Tavalete-l apoi bine prin faina. Pune apoi pestele la prajit pana capata o culoare aurie. Scoate pestele din tigaie si adauga-l peste sos. Lasa-l sa dea intr-un clocot apoi stinge focul. Adauga coriandrul tocat, deasupra.
Pestele cu sos de citrice se serveste imediat, alaturi de o garnitura simpla de orez.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

peste prajit peste sos sos citrice retete pese
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1450 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013396 (s)