News Flash:

Peste prajit cu sos de citrice

20 Iulie 2016
1227 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7354 RON (+0.0002)
USD: 4.2876 RON (-0.0103)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

4 fileuri de peste alb
100 ml suc de lamaie
100 ml suc de portocala
1-2 linguri de miere
1 catel de usturoi
1 buchet de coriandru proaspat, tocat
1 lingura de ulei de masline extravirgin
1 lingura capere
piper
sare
faina

Mod de preparare:

Piseaza usturoiul foarte bine si adauga-l intr-o tigaie impreuna cu uleiul de masline. Cand incepe sa se ingalbeneasca usor usturoiul, adauga caperele si amesteca usor timp de cateva secunde. Adauga apoi sucul de lamaie si de portocale si mierea. Lasa-le sa fiarba doua trei minute apoi asezoneaza dupa gust cu sare si piper.

Spala pestele, usuca-l cu un prosop de bucatarie si asezoneaza-l cu sare si piper. Tavalete-l apoi bine prin faina. Pune apoi pestele la prajit pana capata o culoare aurie. Scoate pestele din tigaie si adauga-l peste sos. Lasa-l sa dea intr-un clocot apoi stinge focul. Adauga coriandrul tocat, deasupra.
Pestele cu sos de citrice se serveste imediat, alaturi de o garnitura simpla de orez.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

peste prajit peste sos sos citrice retete pese
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1780 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016948 (s)