News Flash:

Peste prajit, cu bacon

9 Ianuarie 2012
1725 Vizualizari | 0 Comentarii
Elvis Presley, regele rock`n roll-ului, adora aceasta reteta. Era una dintre favoritele lui, alaturi de budinca de banane si de sosul de friptura a la Memphis.

Ingrediente:


6 file de somn
jumatate de ceasca de lapte
1 lingura de sare
piper
1 cana de faina alba
o jumatate de cana de faina de porumb
2 lingurite de paprika
10 felii subtiri de bacon

Mod de preparare:

Pestele se curata, se spala si se usuca cu un prosop de bucatarie. Se amesteca laptele cu sarea si piperul intr-un bol. Intr-o tava de pacinta se pun faina alba, faina de porumb si paprika. Se cufunda pestele in lapte, apoi se tavaleste prin mixtura de faina. Dupa aceea se prajesc feliile de bacon intr-o tigaie mai mare, pana cand incepe sa fie crocante. Dupa aceea se scot din tigaie, dar lasand grasimea. Baconul se pune pe un prosop de bucatarie, pentru a absorbi grasimea. Se prajeste apoi pestele in tigaie. Cand s-a facut pe o parte, se intoarce pe cealalta parte. La fel, se scoate pe un prosop de bucatarie. Pestele se pune intr-o farfuri, alaturi de feliile de bacon.
Ca decor se pot pune o rosie si cateva frunze de patrunjel.

Iata reteta pentru sosul de friptura a la Memphis.


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

somn lapte sare piper faina alba paprika bacon rosie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2745 viz    0 com
1429 viz    0 com
1068 viz    0 com
1180 viz    0 com
1551 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1523 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019687 (s)