News Flash:

Peste prajit, cu bacon

9 Ianuarie 2012
1628 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Elvis Presley, regele rock`n roll-ului, adora aceasta reteta. Era una dintre favoritele lui, alaturi de budinca de banane si de sosul de friptura a la Memphis.

Ingrediente:


6 file de somn
jumatate de ceasca de lapte
1 lingura de sare
piper
1 cana de faina alba
o jumatate de cana de faina de porumb
2 lingurite de paprika
10 felii subtiri de bacon

Mod de preparare:

Pestele se curata, se spala si se usuca cu un prosop de bucatarie. Se amesteca laptele cu sarea si piperul intr-un bol. Intr-o tava de pacinta se pun faina alba, faina de porumb si paprika. Se cufunda pestele in lapte, apoi se tavaleste prin mixtura de faina. Dupa aceea se prajesc feliile de bacon intr-o tigaie mai mare, pana cand incepe sa fie crocante. Dupa aceea se scot din tigaie, dar lasand grasimea. Baconul se pune pe un prosop de bucatarie, pentru a absorbi grasimea. Se prajeste apoi pestele in tigaie. Cand s-a facut pe o parte, se intoarce pe cealalta parte. La fel, se scoate pe un prosop de bucatarie. Pestele se pune intr-o farfuri, alaturi de feliile de bacon.
Ca decor se pot pune o rosie si cateva frunze de patrunjel.

Iata reteta pentru sosul de friptura a la Memphis.


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

somn lapte sare piper faina alba paprika bacon rosie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2402 viz    0 com
1326 viz    0 com
1013 viz    0 com
1121 viz    0 com
1434 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1809 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019841 (s)