News Flash:

Peste pe pat de ceapa

4 Ianuarie 2016
3368 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 kg de novac - 2 pesti potriviti
foi de dafin
6 cepe mari taiate julien
sare
piper
bulion sau suc de rosii
100 ml ulei

Mod de preparare:

Pestii eviscerati, curatati de solzi si scurtati de cap, se spala, se cresteaza la un centimetru distanta, se presara cu sare si piper, apoi se aseaza intr-un vas termorezistent, pe un pat de ceapa taiata julien. Se adauga ulei, bulion si apa pana la jumatatea pestilor. Se pun si cateva foi de dafin si se da tava la cuptor o ora, la foc potrivit pana ce pestele e complet facut.

sursa: crestinortodox
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

peste legume peste ceapa retete peste
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1753 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017151 (s)