News Flash:

Peste lup de mare cu telina si branza

30 Mai 2013
1371 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 tulpina de telina
1 morcov
1 fenicul
1 ceapa
50 g branza camembert
1 broccoli
1 peste lup de mare
sofran

Mod de preparare:

Lupul de mare se fileteaza. Din oasele si capul de peste si capa, morov si tulpina de telina se face stoc de peste.

Feniculul se taie felii si se fierbe in stocul de peste satat si aromat cu sofran. Se umple filetele de peste cu broccoli care au fost fierti timp de 2-3 min si amestecati cu camembert. Se inveleste in hartie de cuptor si se coace in jur de 15 min  la cuptorul deja incins la 200 grade C . Feniculul se da la blender. Se pregateste farfuria cu pestele deasupra pireului si se serveste cald.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza camembert broccoli blender
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1653 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024267 (s)