News Flash:

Peste la tava cu legume

5 Septembrie 2014
1580 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cativa carasi
1 somn
2 stiuci
3 morcovi
1/4 de telina
2 cepe
ulei
felii de rosii
felii de lamaie
felii de ardei rosu
2-3 frunze de dafin
bulion
vin alb

Mod de preparare:

Pestii i-am crestat pe burta i-am sarat si am bagat inauntru felii de rosii si lamaie. Am pus putin ulei in tava, apoi legumele calite, pestii, si pe langa ei felii de ardei rosu, rosii, 2-3 frunze de dafin. Am turnat putina apa, i-am acoperit cu folie de aluminu si i-am dat la cuptor vreo 30 de min. Apoi am luat jos folia, am turnat putin bulion si vin alb , am mutat tava mai sus si am lasat-o la foc mare inca 15 min.
I-am servit cu mamaliga si mujdei facut din maioneza, usturoi zdrobit, smantata si mult patrunjel.

Peste la tava recomandat de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

peste tava peste cuptor retete peste mamaliga mujdei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1620 viz    0 com
2467 viz    0 com
15736 viz    0 com
3487 viz    0 com
2193 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1446 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014365 (s)