News Flash:

Peste la gratar cu mamaliga

28 Martie 2012
2451 Vizualizari | 0 Comentarii
Peste la grill
Ingrediente:

4 bucati de macrou
unt
faina de malai
sare
mujdei de usturoi
ulei
condimente


Mod de preparare:

Spalam, curatim si taiem in doua pestele. Ungem cu untul grill-ul, presaram condimente pe bucatile de peste si le punem pe grill. Apoi pregatim mujdeiul de usturoi si mamaliga. Usturoiul poate fi frecat cu iaurt, smantana sau ulei. Cine doreste, il poate inlocui cu gogosari, salata de cartofi, castraveti murati etc. Cand e gata, se pune pestele in farfuri, alaturi de mamaliga si usturoi si se serveste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

macrou unt gogosari castraveti murati usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1520 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013323 (s)