News Flash:

Peste la gratar cu lamaie

10 Martie 2014
1078 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (+0.0077)
USD: 4.1120 RON (+0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

1 legatura patrunjel tocat
200 grame faina semolina
coaja rasa de la 2 lamai
800 grame file de peste
1 ceapa rosie tocata
ulei de masline
4 rosii taiate in cubulete
10 ml otet balsamic
felii de lamaie

Mod de preparare:

Incinge gratarul. Intr-un bol amesteca patrunjelul tocat cu faina semolina si o lingurita de coaja de lamaie. Tavaleste apoi pestele prin acest amestec. Intr-o tigaie caleste ceapa rosie timp de 2 - 3 minute. Unge gratarul cu putin ulei si adauga fileurile de peste. Lasa timp de 5 minute pe fiecare parte.
Intr-un bol amesteca ceap cu rosiile si patrunjelul. Adauga otetul balsamic si asezoneaza cu sare si piper. Aseaza pestele pe platou. Adauga salata de rosii si felii de lamaie.
Pestele crocant cu lamaie se serveste cu salata de rosii.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

peste gratar retete peste
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1717 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020359 (s)