News Flash:

Peste la gratar cu ciuperci

2 Martie 2016
950 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 rondele de somon
100 gr unt
zeama de la o lamaie
1 lingura de patrunjel tocat marunt
2-3 lingurite de capere bine scurse
ulei
sare
piper
500 gr ciuperci de tip champignon
putin ulei de masline
usturoi
patrunjel verde

Mod de preparare:

Pestele il tergem cu un prosop de hartie, il condimentam cu sare apoi il ungem cu ulei si il prajim 3-4 minute pe o parte si pe alta pe gratarul incins. Il scoatem si-l pastram la cald (puteti pune o farfurie pe marginea gratarului si pestele pe ea).
Intre timp facem sosul; incingem untul intr-o cratita, apoi luam cratita deoparte si adaugam zeama de lamaie, sare, piper, verdeata si caperele.

Pregatim si ciupercile; punem intr-un bol ulei, bagam fiecare ciuperca cat sa se unga cu ulei si apoi le punem pe gratar. Le lasam 2-3 minute apoi le intoarcem. Separat zdrobim usturoi si il amestecm cu putina apa sau ulei. Punem ciupercile intr-un bol, condimentam cu sare si putin piper, adaugam mujdeiul, patrunjel verde tocat si servim.

Asezam feliile de somon pe farfurii si turnam sosul. Ciupercile le servim separat.

Reteta de peste la gratar cu ciuperci ne este recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto


peste gratar somon gratar ciuperci gratar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1497 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012898 (s)