News Flash:

Peste la cuptor, pentru ziua de Florii

18 Aprilie 2019
532 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (+0.0011)
USD: 4.2560 RON (-0.0195)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti

Iata o reteta excelenta de peste la cuptor, care te va face sa il prepari doar asa de acum inainte.

Ingrediente:

  • 1.5 kg peste proaspat
  • 1 lamaie
  • 4-5 linguri ulei
  • 200 ml vin alb
  • 1-2 cepe
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1-2 foi dafin
  • 1 lingura pasta de rosii
  • sare, piper
  • piper boabe

Mod de preparare:

Se curata pestii de solzi, branhii si intestine, se spala foarte bine cu apa rece, se usuca, apoi se cresteaza la 1-2 cm, se da cu sare si piper, se stropeste cu zeama de lamaie si se lasa la rece 15 minute. Se incinge cuptorul. Ceapa si usturoiul se toaca si se pun intr-o tava unsa cu ulei. Deasupra se pun bucatile de peste, care se ung cu ulei. Se adauga vinul, sucul de rosii diluat cu putina apa, cateva boabe de piper, sare si foaia de dafin.

Se pune in cuptorul incins si se lasa 50-60 minute. Se unge din cand in cand cu sosul din tava, iar daca este cazul se mai adauga cateva linguri de apa. Cand se serveste, se orneaza cu verdeata.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dezlegare peste reteta peste
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1692 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013156 (s)