News Flash:

Peste la cuptor cu rosii si cartofi

2 Octombrie 2012
3447 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 fileuri de peste alb
220 g rosii cherry
8 cartofi
40 g masline negre fara samburi
2 lingurite cimbru
sucul de la o lamaie
2 linguri ulei de masline

Mod de preparare:


Se preincalzeste la 200 de grade cuptorul, apoi se fierb cartofii in apa cu sare. Cat timp se racesc, se amesteca uleiul cu rosiile, maslinele si cu cimbrul. Se potriveste de sare. Se pune pestele intr-o oala, se tropesc fileurile cu sucul de lamaie si se dau la cuptor pentru un sfert de ora. Cand se scoate din cuptor se serveste cu cartofii fierti si rosiile coapte.

sursa: cepapam

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare rosii cherry cartofi cimbru cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1635 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013771 (s)