News Flash:

Peste la cuptor cu legume

18 Noiembrie 2016
1274 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 crap de 2 kg
500 gr ardei kapia
2 cepe mari
6 catei de usturoi
5 rosii
250 ml vin
putin ulei
sare
piper

Mod de preparare:

Curatam crapul, il spalam bine si il taiem medalioane. Ungem o tava mai mare cu putin ulei. Ardeii ii taiem felii rotunde, ceapa o taiem pestisor . Punem ardeii ceapa si cateii de usturoi necuratati in tava.
Peste legume asezam pestele. Il condimentam cu sare si piper. Acoperim cu folie si coacem 30 de minute la foc potrivit. Rosiile le taiem cubulete si le calim in putin ulei (cam 5 minute). Scoatem tava, luam folia, punem rosiile peste peste, adaugam vinul si mai bagam la cuptor timp de 20 -25 de minute.
Servim cu mamaliguta si mujdei de usturoi.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

crap usturoi vin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1325 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014999 (s)