News Flash:

Peste la cuptor cu dovlecei

23 Iunie 2013
3265 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 dovlecei taiati cubulete
1 ceapa rosie tocata
3 rosii taiate felii
50 g masline negre
60 ml ulei de masline
4 fileuri de cod

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 200 grade. Intr-un vas de iena amestecam dovleceii cu ceapa, rosii, masline si o lingura de ulei. Ungem cu ulei pestele si apoi il asezam peste legume. Bagam vasul de iena la cuptor timp de 30 de minute.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa rosie masline negre
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1493 (s) | 26 queries | Mysql time :0.014930 (s)