News Flash:

Peste la cuptor cu cartofi si sos

15 Aprilie 2011
2469 Vizualizari | 0 Comentarii
Peste la cuptor cu cartofi si sos
Ingrediente: 1 kg trunchi de peste (sau file de peste) 1 kg cartofi rosii 400 gr suc de rosii gros 50 ml vin alb, demi-dulce 100 gr unt de masa 2 oua 2 cepe rosii faina alba, usturoi pesmet mare, cimbru uscat sare, piper, ulei Mod de preparare: Se spala pestele, se curata de solzi(daca e cazul) si se usuca cu un servet de hartie, apoi se da prin faina si sare. Se face un amestec de pane din oua, sare si faina, se tavaleste pestele prin el, apoi prin pesmet si se pune la prajit in ulei incins. Se prajeste separat ceapa rosie solzisori, usturoiul pisat, si peste 3-4 minute sucul de rosii adaugat incet. Se curata cartofii, se taie felii, se prajesc 10 min in ulei incins. Se pune intr-un vas roman (tinut 15 min in apa in prealabil) sau intr-un vas termorezistent cu capac peste prajit ca prin strat, apoi cartofii prajiti, apoi amestecul de ceapa, usturoi si suc de rosii. Se adauga vinul alb, cimbru uscat, sare, piper si se da vasul la cuptor, cu capac, timp de 15-20 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

verdeturi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2887 viz    0 com
3249 viz    0 com
1106 viz    0 com
1994 viz    0 com
1058 viz    0 com
1262 viz    0 com
2316 viz    0 com
2577 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1517 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013800 (s)