News Flash:

Peste la cuptor

29 Ianuarie 2013
2590 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

peste branzino
ceapa
o lamaie
usturoi
rosii
sare
vin alb
rozmarin
piper
patrunjel

Mod de preparare:


Intai de toate, curatim pestele exterior si interior, il spalam, apoi incepem sa-l condimentam, in exterior presaram un pic de sare si piper, punem 1-2 catei de usturoi intregi, o ramurica de rozmarin si-l asezam in tava tapetata cu hartie de copt stropita cu un pic de ulei. Aruncam deasupra cateva felii de rosioare cherry, ineluse de ceapa cate vrem, feliute de lamaie si patrunjel taiat marunt. Punem o jumatate de pahar cu vin alb si incetisor inchidem "al cartoccio" pestele. Bagam tava in cuptorul preincalzit la 200 de grade si uitam de el pentru 20 de minute. Daca dorim, il putem acompania cu cartofi fierti, exact, fierti in coaja, pe care-i curatim, taiem in doua, stropim cu ulei, in momentul cand servim pestele.

Peste la cuptor recomandat de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

peste branzino ceapa lamaie usturoi rosii sare vin alb rozmarin piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4407 viz    0 com
1471 viz    0 com
1463 viz    0 com
1150 viz    0 com
1351 viz    0 com
2561 viz    0 com
1758 viz    0 com
1946 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1479 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014377 (s)