News Flash:

Peste in stil chinezesc

15 Aprilie 2011
1302 Vizualizari | 0 Comentarii
Peste in stil chinezesc
Ingrediente: - 2 bucati peste alb (pastrav, cod) - 1 ardei gras galben - 1 sfert de telina - 1 punga amestec legume chinezesti (mazare, porumb, orez, ciuperci, muguri bambus) - 1 lamaie mare) - 2 catei mari de usturoi - sos de soia - 2 linguri ulei de masline - sare, piper verde Mod de preparare: - Se spala foarte bine pestele si apoi se umple cu felii de lamaie, dupa ce se sareaza si se pipereaza. - Se pun la calit in ulei de masline telina, ardeiul gras si legumele congelate, pana devin usor crocante - Se pune jumatate din compozitie intr-o tava patrata, apoi pestele si la sfarsit cealalta jumatate de legume, impreuna cu usturoiul tocat feliute. - Se da la cuptorul incins 45 de minute, apoi se scoate pe un platou si se toarna deasupra sos de soia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5798 viz    0 com
1404 viz    0 com
1811 viz    0 com
1629 viz    0 com
3176 viz    0 com
1025 viz    0 com
3653 viz    0 com
2346 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1516 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013332 (s)