News Flash:

Peste in stil chinezesc

15 Aprilie 2011
1328 Vizualizari | 0 Comentarii
Peste in stil chinezesc
Ingrediente: - 2 bucati peste alb (pastrav, cod) - 1 ardei gras galben - 1 sfert de telina - 1 punga amestec legume chinezesti (mazare, porumb, orez, ciuperci, muguri bambus) - 1 lamaie mare) - 2 catei mari de usturoi - sos de soia - 2 linguri ulei de masline - sare, piper verde Mod de preparare: - Se spala foarte bine pestele si apoi se umple cu felii de lamaie, dupa ce se sareaza si se pipereaza. - Se pun la calit in ulei de masline telina, ardeiul gras si legumele congelate, pana devin usor crocante - Se pune jumatate din compozitie intr-o tava patrata, apoi pestele si la sfarsit cealalta jumatate de legume, impreuna cu usturoiul tocat feliute. - Se da la cuptorul incins 45 de minute, apoi se scoate pe un platou si se toarna deasupra sos de soia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6102 viz    0 com
1446 viz    0 com
1900 viz    0 com
1688 viz    0 com
3241 viz    0 com
1080 viz    0 com
3736 viz    0 com
2409 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1764 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019277 (s)