News Flash:

Peste in stil chinezesc

15 Aprilie 2011
1205 Vizualizari | 0 Comentarii
Peste in stil chinezesc
Ingrediente: - 2 bucati peste alb (pastrav, cod) - 1 ardei gras galben - 1 sfert de telina - 1 punga amestec legume chinezesti (mazare, porumb, orez, ciuperci, muguri bambus) - 1 lamaie mare) - 2 catei mari de usturoi - sos de soia - 2 linguri ulei de masline - sare, piper verde Mod de preparare: - Se spala foarte bine pestele si apoi se umple cu felii de lamaie, dupa ce se sareaza si se pipereaza. - Se pun la calit in ulei de masline telina, ardeiul gras si legumele congelate, pana devin usor crocante - Se pune jumatate din compozitie intr-o tava patrata, apoi pestele si la sfarsit cealalta jumatate de legume, impreuna cu usturoiul tocat feliute. - Se da la cuptorul incins 45 de minute, apoi se scoate pe un platou si se toarna deasupra sos de soia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4974 viz    0 com
1316 viz    0 com
1612 viz    0 com
1469 viz    0 com
3008 viz    0 com
3396 viz    0 com
2246 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1558 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018204 (s)