News Flash:

Peste in sos de rosii cu masline

8 Aprilie 2011
1371 Vizualizari | 0 Comentarii
Peste in sos de rosii cu masline
Ingrediente: 500 g file de peste (Tilapia, biban, etc), 300 g rosii, 150 g ceapa, 50 g masline, verdeturi dupa gust, 1 ou, faina, sare, piper, ulei. Mod de preparare: Se taie pestele in bucati mici. Se bate un ou se adauga sare, trecem bucatile de peste prin acest amestec. Se da prin faina. Se prajeste pestele in ulei. Taiem ceapa marunt. Taiem rosiile cubulete. Taiem maslinele roticele. Taiem patrunjelu. În ulei, prajiti ceapa. Adaugam rosiile, sare, si se fierbe 5 minute. Adaugam masline. Adaugam verdeturi. Se amesteca, se ia de pe foc. Pe o farfurie punem pestele. Peste peste punem sos.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi taranesti masline verdeturi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4623 viz    0 com
4832 viz    0 com
1396 viz    0 com
1587 viz    0 com
2609 viz    0 com
1806 viz    0 com
1773 viz    0 com
1633 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1469 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013882 (s)