News Flash:

Peste in sos de rosii cu masline

8 Aprilie 2011
1269 Vizualizari | 0 Comentarii
Peste in sos de rosii cu masline
Ingrediente: 500 g file de peste (Tilapia, biban, etc), 300 g rosii, 150 g ceapa, 50 g masline, verdeturi dupa gust, 1 ou, faina, sare, piper, ulei. Mod de preparare: Se taie pestele in bucati mici. Se bate un ou se adauga sare, trecem bucatile de peste prin acest amestec. Se da prin faina. Se prajeste pestele in ulei. Taiem ceapa marunt. Taiem rosiile cubulete. Taiem maslinele roticele. Taiem patrunjelu. În ulei, prajiti ceapa. Adaugam rosiile, sare, si se fierbe 5 minute. Adaugam masline. Adaugam verdeturi. Se amesteca, se ia de pe foc. Pe o farfurie punem pestele. Peste peste punem sos.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi taranesti masline verdeturi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4434 viz    0 com
4493 viz    0 com
1205 viz    0 com
1456 viz    0 com
2461 viz    0 com
1515 viz    0 com
1640 viz    0 com
1498 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1541 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019868 (s)