News Flash:

Peste in crusta de sare

15 August 2013
2318 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

un peste mare
2 kg sare grunjoasa

Mod de preparare:

Se curata pestele, se spala bine apoi se lasa la zvantat. Se da drumul la cuptor apoi se pune sare intr-un vas de yena cam de grosimea unui deget. Se pune pestele peste sare, apoi se mai pune un strat deasupra lui pana la limita vasului. Se lasa la cuptor cca o ora, pana cand sarea de deasupra se pietrifica. Dupa aceea se sparge sarea cu un ciocanel. Se scoate pestele pe farfurie, se curata de piele si se serveste cu cartofi natur.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

peste mare sare grunjoasa farfurie cartofi natur
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2176 viz    0 com
1577 viz    0 com
2214 viz    0 com
1979 viz    0 com
1173 viz    2 com
1244 viz    0 com
2519 viz    0 com
2154 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1393 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013923 (s)