News Flash:

Peste facut in stil mexican

19 Mai 2017
176 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

700 g file de cod (poate fi inlocuit cu orice peste daca nu iti place codul)
1 avocado
1 cana sos salsa
1 cana branza Cheddar rasa
½ cana fulgi de porumb, maruntiti
¼ cana smantana
sare
piper
ulei de masline

Mod de preparare:


Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. Unge o tava cu ulei.
Adauga fileurile de peste, unul langa altul in tava. Asezoneaza-le cu sare si piper apoi stropeste-le cu putin ulei de masline. Lasa-le la frigider timp de 30 de minute.

Citeste si Salata cu de toate - ideala pentru slabit

Adauga sosul salsa peste fileurile de peste. Presara branza deasupra, iar la final adauga branza Cheddar rasa. Coace pestele timp de 15 minute, sau pana cand este bine patruns.
Inte timp taie fructul de avocado felii. Asaza-l peste fileurile de peste cand sunt gata, si adauga smantana deasupra.
Serveste pestele copt in stil mexican, ca atare, alaturi de felii de paine prajita si o salata de legume.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cod sos salsa branza cheddar smantana celsius
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1623 (s) | 35 queries | Mysql time :0.018934 (s)