News Flash:

Peste facut in stil Hanoi

27 Septembrie 2013
962 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 cepe verzi
ghimbir
3 catei de usturoi
1/4 ceasca de sos de peste
o lingura si jumatate de zahar pudra
doua lingurite de turmeric
550 g file de peste
marar

Mod de preparare:

Mixeaza cu ajutorul unui blender ceapa, ghimbirul si usturoiul pana cand obtii o pasta omogena. Adauga peste sosul de peste, zaharul si turmericul. Asezoneaza compozitia cu sare si piper, apoi pune si pestele in acest amestec si baga-l la frigider pentru o ora.

Dupa aceea, prajeste pestele pe gratar aproximativ 6-8 minute, pana cand devine auriu. Transfera-l intr-o tava de copt, presara peste el marar si ceapa verde, acopera-l cu o folie de aluminiu si da-l la cuptor pentru 3 minute.
Pestele la gratar in stil Hanoi se serveste cald, decorat cu cateva felii subtiri de lamaie.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1548 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013626 (s)