News Flash:

Peste facut in stil dobrogean

21 August 2013
1267 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1-2 pesti (cca 2 kg)
5 cartofi
4 ardei grasi
3-4 rosii
2 capatani de usturoi
200 ml ulei
50 g pasta de rosii
2-3 lamai
100 ml vin alb sec
patrunjel
sare
piper
cimbru

Mod de preparare:

Intr-o tava se formeaza un pat de cartofi taiati rondele. Pestele curatat se asaza peste cartofi, se presara cu sare, piper si cimbru apoi se pun deasupra ardeii taiati felii si uleiul. Se dau la cuptor cca 15 minute, apoi se scoate tava, se pun deasupra rosiile taiate felii, se presara usturoiul pisat pasta de rosii diluata si vinul. Se da iar la cuptor cca 10 minute.
Se serveste fierbinte, cu felii de lamaie si patrunjel tocat deasupra.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi patrunjel cimbru
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2322 viz    0 com
2176 viz    0 com
1578 viz    0 com
2214 viz    0 com
1979 viz    0 com
1175 viz    2 com
1248 viz    0 com
2521 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1550 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014149 (s)