News Flash:

Peste cu sos de soia si ghimbir

20 Noiembrie 2013
1064 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 peste intreg cu carne alba, dezosat si curatat, (cod, salau, stiuca) de pana in 700 g
1 bucata de ghimbir de 2 cm decojita si taiata julien
2 linguri de ulei de arahide
1 lingura si jumatate de sos de soia
1 ceapa tocata marunt

Mod de preparare:

Taie aripioarele pestelui, apoi, cu un cutit bine ascutit, cresteaza-l pe ambele parti. Pune-l pe o farfurie rezistenta la caldura si adauga uniform ghimbirul. Apoi asaza farfuria intr-un steamer deasupra unui wok sau a unei cratite mai mari cu apa clocotita.

Asteapta timp de 15 minute, pana ce pestele este gatit. Incinge uleiul intr-o tigaie mica la foc moderat timp de 40 de secunde si apoi toarna-l deasupra pestelui. Adauga sosul de soia si ceapa. Poti sa servesti preparatul de peste alaturi de orez alb gatit la aburi.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare culinar bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1587 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020523 (s)