News Flash:

Peste cu sos de seminte de pin

19 August 2014
1121 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 fileuri de peste
3/4 ceasca seminte de pin (prajite)
1 catel de usturoi (zdrobit)
2 linguri cu suc de lamaie
2 felii de paine integrala
1 cana cu supa de peste sau pui
1 lingura cu unt
1 lingura cu patrunjel verde tocat
coaja rasa a unei lamai
sare

Mod de preparare:

Se pun painea, semintele, usturoiul, sucul de lamaie si supa in robot si se mixeaza, folosind functia Puls, timp de 30 de secunde. Se transfera continutul intr-o tigaie mica, se adauga patrunjelul si incalziti la foc incet. Daca sosul are o consistenta prea groasa, se adauga o cantitate suplimentara de supa. Se incalzeste intr-o alta tigaie untul impreuna cu coaja de lamaie si se pun fileurile de peste. Se prajeste la foc mediu, cate doua minute pe fiecare parte. Fileurile se sareaza dupa gust, se servesc calde, impreuna cu sosul de muguri de pin, alaturi de o salata verde.
Pont! Semintele de pin sunt la fel de perisabile ca si nucile si alunele si se pot rancezi. De aceea, daca sunt decorticate, se pastreaza la frigider, iar daca sunt inca in coaja, se tin departe de lumina, umiditate si temperaturi ridicate.

sursa: taifasuri
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete peste peste pin retete vegetariene retete usoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1700 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019462 (s)