News Flash:

Peste cu sos de mustar

1 August 2011
2161 Vizualizari | 0 Comentarii
Peste cu sos de mustar
Ingrediente: 100 g frunze de salata amestecata la alegere 400 g peste afumat amestecat 50 g caviar Keta o lingura mustar Dijon 2 linguri otet de vin alb o lingura miere lichida sare piper 5 linguri ulei 1/2 legatura marar Mod de preparare: Frunzele de salata se curata, se spala, se usuca si se taie in marimi potrivite. Si amestecul de salata se spala si se usuca. Eventual se da pielea jos de pe pestele afumat si se taie in bucati mari. Salata se imparte pe un platou mare. Se asaza decorativ pestele si caviarul. Pentru sos, se amesteca mustarul, otetul, mierea, sarea si piperul pana se obtine o pasta, apoi se adauga uleiul. Se spala mararul si se toaca fin, se adauga la sos si se picura picura peste salata. sursa articol: http://www.feminis.ro sursa fotografie: http://chefjohnmartin.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aperitive retete vegetariene nescafe nuci caju caviar keta capia rosu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1015 viz    0 com
998 viz    0 com
1189 viz    0 com
1089 viz    0 com
936 viz    0 com
1066 viz    0 com
1650 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1704 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019691 (s)