News Flash:

Peste cu sos de legume la cuptor

3 Septembrie 2013
1564 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

un peste mare (crap, macrou)
1 ceapa
1 morcov
1 lamaie
1 ardei gras
sare
piper

Mod de preparare:

Pestele se curata si se spala bine. Legumele le curatam, le spalam si le taiem marunt. Punem pestele condimentat cu sare si piper in tava, iar legumele maruntite le punem pe langa si pe peste. Stropim cu putin ulei de masline  si bagam la cuptor. Este gata cand este rumenit. Poate fi servit cu usturoi sau mamaliguta. Se serveste cald.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

crap macrou morcov ardei gras piper tava mamaliguta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1474 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019205 (s)