News Flash:

Peste cu sos alb la cuptor

21 Iunie 2013
2685 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 pesti macrou sau merluciu
6 linguri de iaurt
2 linguri de smantana
50 ml ulei de masline
1 jumatate de pahar de vin alb
1 legatura de patrunjel
1 lingurita de tarhon verde
1 lamaie
ierburi aromatice (coriandru, cimbru, foi de dafin)
sare
piper boabe

Mod de preparare:

Curata bine pestele si taie-l bucatele micute, apoi asezoneaza-l cu sare si lasa-l 20 de minute la macerat.
Intre timp, amesteca uleiul de masline cu boabele de piper, coriandrul, foile de dafin si cimbrul si trece pestele prin acest sos.
Asaza apoi pestele intr-un vas de iena si toarna acest sos peste el. Baga pestele la cuptor, pentru aproximativ 20 de minute.
Intr-un vas mediu, amesteca iaurtul cu smantana, vinul alb, zeama de lamaie, patrunjelul tocat marunt si tarhonul si toarna acest amestec peste peste, dupa ce s-a rumenit putin.
Pestele la cuptor in sos alb se serveste cald, alaturi de un pahar de vin alb.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

macrou merluciu smantana patrunjel tarhon verde ierburi aromatice
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1707 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017614 (s)