News Flash:

Peste cu rosii si ciuperci

7 Martie 2013
1445 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg peste
300 g rosii
½ kg ciuperci
100 ml ulei
1 foaie dafin
1 ramura cimbru
100 ml vin
marar
lamaie
piper
sare

Mod de preparare:


Pestele curatat se asaza intreg intr-o tava smaltuita impreuna cu ciupercile bine spalate si taiate in felii mar si cu rosiile taiate in felii mai groase, piperul, foaia de dafin, cimbrul, vinul, 3-4 felii de lamaie fara coaja. Peste toate se presara o lingurita de sare si se toarna tot uleiul. Se da la cuptor circa o ora, la foc sub mijlociu, ca sa se friga incet; se stropesc, din cand in cand, cu sosul din tava, atat pestele cat si ciupercile. Dupa ce s-a rumenit pe o parte, pestele se intoarce si pe partea cealalta. Cand este gata, se serveste intreg pe platou, presarat cu marar tocat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

peste rosii ciuperci ulei foaie dafin ramura cimbru vin marar lamaie sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2360 viz    0 com
3231 viz    0 com
1458 viz    0 com
2087 viz    0 com
2119 viz    0 com
2386 viz    0 com
2286 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1509 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013700 (s)