News Flash:

Peste cu piure si ceapa caramelizata

10 Noiembrie 2011
1530 Vizualizari | 0 Comentarii
Peste cu piure si ceapa caramelizata
Ingrediente: 700 g file de pangasius condimente pentru peste Pentru sos: 1,1/2 lingura faina 50 g unt 250 ml lapte 1 lingurita mustar piper sare Pentru piure: 500 g cartofi 1 lingura lapte 1 lingura unt 1 ceapa verdeata piper sare Mod de preparare: Pestele se spala, se usuca cu un prosop absorbant, se condimenteaza si se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 20-25 minute. Sos: Intr-o cratita se pune untul si se topeste, apoi se adauga faina si se amesteca cu un tel. Se stinge cu lapte caldut si se mai lasa pe foc pana se ingroase, amestecand incontinuu. Daca raman cocoloase il puteti pune in blender. Se condimenteaza dupa gust. Si se pune mustarul. Piure: Ceapa se taie julien si se caramelizeaza la foc mic pana se rumeneste. Cartofi curatati si spalati se taie cubulete si se fierb in apa cu sare, se scurge apa, se adauga untul, laptele, condimentele, verdeata si o 1 lingura de ceapa caramelizata; se paseaza bine. Pestele se serveste cu sos de mustar si piure cu ceapa caramelizata. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bourbon bucataria internationala condimente lapte cartofi unt
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3280 viz    0 com
1232 viz    0 com
2421 viz    0 com
1701 viz    0 com
1889 viz    0 com
1180 viz    0 com
1255 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1616 (s) | 27 queries | Mysql time :0.015209 (s)