News Flash:

Peste cu parmezan in folie

30 Ianuarie 2014
1406 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg file peste alb (pastrav, crap)
6 felii sunca
1 lamaie
6 lingurite parmezan razuit
3 linguri ulei de masline

Mod de preparare:


Cuptorul se preincalzeste la 200ºC. Pestele se taie in 6 bucati. Din folie de aluminiu se taie patrate cu latura de 30 cm. Pe fiecare patrat de folie se asaza o felie de sunca si deasupra o felie de peste. Se unge fileul de peste cu ulei de masline si se stropeste cu zeama de lamaie. Se presara cate o lingurita de parmezan si se ruleaza felia de sunca. Se infasoara in folia de aluminiu, se asaza rulourile in tava si se dau la cuptor 35 de minute.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

peste retete bzi retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1300 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018706 (s)