News Flash:

Peste cu oregano si dovlecel

26 Aprilie 2012
3259 Vizualizari | 0 Comentarii
Peste cu oregano si dovlecel
Ingrediente:

500 g file de peste alb
80 g oregano
ulei de masline
1 ceapa taiata marunt
2 dovlecei taiati cubulete
350 g cartofi dulci taiati cubulete
200 g broccoli (buchetele)
1 vanata mica taiata cubulete
800 g rosii in bulion

Mod de preparare:

Se unge o oala cu ulei si se pune la incins. Se pune ceapa la calit 2 minute. Se adauga cartofii. Dupa 3 minute adaugam si dovleceii, broccoli, vanata, rosiile si o parte din oregano si dam in clocot. Dupa ce da in clocot reducem intensitatea focul la minim si mai lasam sa fiarba timp de 10 minute (acoperim vasul cu un capac). Adaugam apoi si pestele si mai lasam la fiert fara capac. La final se presara cantitatea de oregano ramasa. Se serveste cu paine coapta.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oregano ceapa dovlecei cartofi dulci broccoli vanata clocot capac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3415 viz    0 com
2506 viz    0 com
2081 viz    0 com
1185 viz    0 com
2092 viz    0 com
3116 viz    0 com
7634 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1601 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013734 (s)