News Flash:

Peste cu morcovi si broccoli

18 Ianuarie 2012
1209 Vizualizari | 0 Comentarii
Peste cu morcovi si broccoli
Ingrediente:

4 fileuri de peste alb
200 g broccoli
3 felii de paine alba (fara crusta)
2 linguri patrunjel tocat
1 lingura marar tocat
2 linguri tarhon
600 g morcovi
ulei de masline

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 200 grade. Ungem o tava cu ulei de masline. Intr-un blender se pune paine, patrunjelul, tarhonul si mararul si se amesteca pana se maruntesc bine. Trecem fiecare file de peste prin amestecul de firimituri  si verdeata si apoi il punem in tava. Se baga tava la cuptor timp de 12 minute. intre timp de fierbe morcovul intr-o craticioara cu apa clocotita. Adaugam broccoli si mai lasam sa fiarba timp de 3 minute. scurgem legumele apoi. Morcovul se piseaza cu o furculita. In farfuri punem piure de morcovi, florete de broccoli si pe deasupra se aseaza pestele. Se poate presara un pic de ulei de masline pe deasupra.
sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

broccoli paine alba patrunjel marar tarhon morcovi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1645 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014826 (s)