News Flash:

Peste cu maioneza

13 Decembrie 2011
1106 Vizualizari | 0 Comentarii
Peste cu maioneza
Ingrediente: 1 kg peste 200 g maioneza o ceapa verde un castravete acru cateva masline patrunjel Pentru maioneza: 2 galbenusuri crude un galbenus fiert mustar lamaie 500 ml untdelemn sare Mod de preparare: Mai intai se fierbe pestele. Apoi se dezoseaza, iar carnea se taie in cubulete. Se pune pestele intr-un bol, se adauga ceapa verde, taiata marunt, impreuna cu frunzele verzi si castravetele acru, ras prin razatoarea cu gauri mici si scurs de zeama. Apoi se pregateste maioneza din ingredientele enumerate mai sus. Cand aceasta e gata, se pune peste peste si se amesteca. Salata se aranjeaza pe platou, se niveleaza cu un cutit si se orneaza cu felii de oua fierte tari, masline si patrunjel taiat marunt. sursa fotografie: gradinamea.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene bolle amoniac lamaie galbenus
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3504 viz    0 com
1665 viz    0 com
2556 viz    0 com
1115 viz    0 com
2343 viz    0 com
2118 viz    0 com
1474 viz    0 com
2385 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1676 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019721 (s)