Ingrediente:1
crap de 2 kg
500 g ardei kapia
2
cepe mari
6 catei de
usturoi5 rosii
250 ml vin
putin ulei
sare
piper
Mod de preparare:Curatam crapul, il spalam bine si il taiem medalioane. Ungem o tava mai mare cu putin ulei. Ardeii ii taiem felii rotunde, ceapa o taiem pestisori. Punem ardeii ceapa si cateii de usturoi necuratati in tava.
Peste legume asezam pestele. Il condimentam cu sare si piper. Acoperim cu folie si coacem 30 de minute la foc potrivit.
Rosiile le taiem cubulete si le calim in putin ulei (cam 5 minute).
Citeste si despre Cea mai cremoasa mamaliga - Cum o prepari
Scoatem tava, luam folia, punem rosiile peste peste, adaugam vinul si mai bagam la cuptor timp de 20 -25 de minute.
Servim cu mamaliguta si mujdei de usturoi.
sursa:
hai sa gatim
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Comentarii (0)