News Flash:

Peste cu legume la cuptor

3 Mai 2013
1916 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 pesti (fitofag)
1 ceapa alba
1 lingurita sare
1 dovlecel
1 ardei
1 rosie
1 morcov
1 lingurita condiment pentru peste

Mod de preparare

Cureti pestii de solzi si maruntaie si ii speli, apoi cureti legumele si le tai felii. Ungi o tava cu putin ulei si asezi legumele taiate. Condimentezi pestii cu sare si condiment special pentru peste, apoi ii asezi peste patul de legume.Ii stropesti cu putin ulei de masline si introduci tava in cuptorul incins in prealabil si ii lasi aproximativ 50 de minute. Se poate servi cu mujdei de usturoi sau cu cateva felii de lamaie.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pesti ceapa alba sare rosie morcov
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1777 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020929 (s)