News Flash:

Peste cu ierburi Provence la cuptor

7 Februarie 2012
1967 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6550 RON (-0.0039)
USD: 3.9774 RON (-0.0290)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Peste cu ierburi Provence la cuptor
Ingrediente:

peste
3 lingurite de ulei de masline
1 lingurita de sare
1/2 lingurita de piper proaspat rasnit
3 lingurite de ierburi Provence
rosii feliate
lamaie feliata

Pentru garnitura:

cartofi
2 linguri de ulei de masline
ierburi de Provence
piper
sare

Mod de preparare:


Mai intai am pregatit un amestec din: sare, ulei de masline, piper si ierburi de Provence. Cu acest amestec am frecat pestele pe toate partile. Apoi l-am umplut cu feliile de lamaie si rosii si l-am lasat la rece in jur de doua ore. Dupa aceea l-am pus in cuptorul Vita Cook pentru 25-30 de minute, la 175 grade. Din cand in cand l-am uns cu amestecul din tava.
Intre timp m-am ocupat de garnitura. Am spalat cartofii, i-am uns cu un amestec din ierburi de Provence, piper si sare si i-am facut la aburi in jur de 20 de minute, dupa care i-am perpelit 5 minute in 2 linguri de masline. Cand a fost totul gata, am pus pestele pe un platou, iar cartofii alaturi.
Peste cu ierburi Provence pregatit de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

peste sare piper ierburi provence rosii lamaie cartofi garnitura
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0990 (s) | 23 queries | Mysql time :0.010961 (s)