News Flash:

Peste cu citrice

29 August 2013
1796 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

150 ml suc de portocala
75 ml suc de lamaie
1 catel de usturoi
1-2 linguri de miere
4 fileuri de peste alb
1 lingura de ulei vegetal
1 buchet de coriandru proaspat, tocat
faina
sos de soia
piper

Mod de preparare:

Pune la fiert intr-o tigaie mai mare sucul de portocale, sucul de lamaie, usturoiul si mierea si lasa-le pe foc cateva minute. Spala pestele, usuca-l cu un prosop de bucatarie, trece-l prin faina si prajeste-l in ulei incins circa 4 minute, pana cand capata o nuanta aurie.
Presara peste peste putin piper negru macinat, sos de soia si coriandru. Pestele cu citrice si miere se serveste cald cu sos, presarat cu coriandru.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

miere ulei vegetal coriandru proaspat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2635 viz    0 com
1267 viz    0 com
2318 viz    0 com
2176 viz    0 com
1577 viz    0 com
2213 viz    0 com
1978 viz    0 com

Comentarii (1)

CharlesLouff  | #1367
wh0cd29185 cialis online pharmacy sale Generic Prednisone 10 Mg
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1506 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015580 (s)