News Flash:

Peste cu broccoli

13 Februarie 2013
1221 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

un file de peste BIO
ulei de masline BIO
broccoli de provenienta BIO

Mod de preparare:

Pestele se dezoseaza daca este cazul si se lasa in apa rece timp de 5 minute. Se aseaza intr-un vas de sticla. Se adauga apa cat sa il cuprinda si doua-trei linguri de ulei de masline in cazul in care pestele nu este el gras oricum. Cu cinci minute inainte ca pestele sa fie gata, se adauga in cuptor si buchetele de broccoli proaspete sau decongelate. Broccoli nu trebuie sa devina moale, sfaramicios. Trebuie sa ramana crocant, ferm. Nu uitati ca puteti inlocui broccoli-ul cu orice alte legume preferati.

sursa: suntfericita
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cuptor legume
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2188 viz    0 com
1398 viz    0 com
1234 viz    0 com
2218 viz    0 com
2230 viz    0 com
2656 viz    0 com
1636 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1521 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016168 (s)