News Flash:

Peste cu ardei si papaya

7 Martie 2012
1210 Vizualizari | 0 Comentarii
Peste cu ardei si papaya
Ingrediente:

700 g file de peste alb
fulgi de cocos
putin ghimbir dat prin razatoare
200 ml lapte de cocos
1 ardei capia taiat fasiute
cateva frunzulite de coriandru
orez fiert pentru servire

Pentru salata:

sucul de la o limeta
280 g papaya taiat cubulete

Mod de preparare:


Mai intai incingem la 190 de grade cuptorul, dupa care tapetam cu hartie de copt o tava.  Punem pestele in tava, adaugam lapte de cocos, presaram coriandru, ghimbir si ardei si dam la cuptor pentru 10-12 minute.
Intre timp, intr-un bol de salata asezam cubuletele de papaya si adaugam sucul de limeta pe deasupra. Asezam pestele in farfurie, punem cate 2 linguri de salata pe deasupra si presaram fulgi de cocos. Se serveste cu orez fiert.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ghimbir ardei capia orez papaya bol farfurie salata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1945 (s) | 35 queries | Mysql time :0.022291 (s)