News Flash:

Peste crud, servit cu sos

24 Februarie 2014
866 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g peste ono
1/2 ceapa rosie
3/4 cana suc de lime
1/2 lingurita de sare
1 ardei iute
o lingura sos de Aji Amarillo
1/2 cana frunze de coriandru tocat
1 cartof dulce portocaliu fiert si decojit
1 porumb dulce, fiert
o salata

Mod de preparare:

Amesteca intr-un castron mare pestele, ceapa rosie, sucul de lamaie, sosul Aji Amarillo si ardeiul iute. Acopera vasul si pune-l la frigider pentru 20 de minute.

Inainte de a servi pestele, se adauga si coriandrul, se pune compozitia in patru boluri si se adauga in fiecare bol cartofi dulci, porumb si frunze de salata.
Se serveste simplu, rece sau decorata cu felii de lamaie.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete peste peste crud peste ono
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2938 viz    0 com
2469 viz    0 com
1344 viz    0 com
1657 viz    0 com
1490 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1400 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013708 (s)